ЗДРАВОЖИВО ДОМАЌИНИ

1. ЗДРАВОЖИВО ДОМАЌИНИ
2. ДВЕ ЛОЗИ
3. АЛЕКСАНДАР ЦАР МАКЕДОНСКИ
4. АКО МЕ ОСТАВИШ
Мишко Талевски
5. НЕ СЕ БЕЛИ МАРЕ МОРИ
Група Елита
6. ОД ЉУБОВ НЕ СЕ БЕГА
7. НАВЕК ВЕКУВАШ МАКЕДОНИЈО
дует со Мишко Талевски
8. ЗА НАС
9. ОТРОВ ТИ Е ДУШАТА
10. ЉУБОВ
11. ДРВО РИСЈАНСКО
Мишко Талевски
12. ЗБОРСКО ОРО
Стевче Стојковски
13. ПРОЧКА
дует со Мишко Талевски
14. ПУСТИ ДА СЕ ТИЕ ГРАНИЦИ
15. РОДНО ОГНИШТЕ
16. СТОЛЕТНА

Снимено во ресторан “КОТЛЕ” Битола
Снима ТВ ТЕРА

>> 2006 <<
Senator Records