МАКЕДОНСКИ БИСЕРИ

страна A
1. НЕ СЕ ВИТКАЈ СОФЧЕ
2. ПАРАХОДОТ
3. БИЛБИЛ ПЕЕ
4. БОР САДИЛА МОМА ЕВГЕНИЈА
5. СО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА

страна Б
1. НЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО
2. ПИЛЕТО МИ ПЕЕ
3. ЈАНО СЕВДАЛИНО
4. СУДБО МОЈА СУДБИНО
5. БЛАГУНО ДЕЈЧЕ
дует со Пепи Бафтировски

Снимено во МОЦАРТ – Кавадарци
Снимател – КОСТАДИН КАМЧЕВ
Сите инструменти ги свири – САШКО ВЕЛКОВ
Продуцент – САШКО ВЕЛКОВ
Аранжмани – САШКО ВЕЛКОВ

>> 1996 <<
Сузана Спасовска
Senator Records CD 050/1997
Senator Records MC No 050/1997