ЗЕМИ МЕ

СУЗАНА СПАСОВСКА со оркестарот “Урнебес”

страна A
1. ДОЈДИ ПИЛЕ ЉУБЕНО . . . 3.26
музика и аранажман: Миле Барбаровски, текст: Георги Барбаровски
2. АХ МИЛ УБАВ МОЈ . . . 3.57
музика и текст: Ванчо Тарабунов, аранжман: Љупчо Трајковски
3. НЕ СУМ КУКЛА . . . 3.27
музика и текст: Драган Мијалковски, аранжман: Љупчо Трајковски
4. НЕ ТИ ВЕРУВАМ . . . 2.44
музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски
5. ЗЕМИ МЕ . . . 3.53
музика и аранажман: Љупчо Трајковски, текст: Драган Мијалковски

страна Б
1. АХ МЛАДОСТ ОСТАНИ . . . 4.14
музика и аранажман: Љупчо Трајковски, текст: Драган Мијалковски
2. ИЛИЈА МОМЧЕ СОЈЛИЈА . . . 3.40
музика: Ванчо Тарабунов, текст: Д. Ќуркчиев, аранжман: Љупчо Трајковски
3. ОД ТВОИТЕ ОЧИ . . . 3.14
музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски
4. ЈАС ТЕ ЧЕКАМ . . . 2.24
музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Љупчо Трајковски
5. САМО ЕДНА НАСМЕВКА . . . 33.35
музика: Хилми Билбил, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Томислав Таневски

МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА НА РТС
Музички продуцент: Автовски Методија
Снимено во студио М-3
Слајд: Ангел Бушевски
Тон мајстор: Анастас Панајотов
Одговорен уредник: Кирил Милев

>> 1988 << 
РТС УК00103