СУЗАНА

страна A
1. ЏАРО МИ Е ДРАГ . . . 3.55
музика и текст: Ристо Бомбата
2. СТАРА МАЈКО . . . 4.14
музика: Б. Далиповски, текст: М. Јускоски
3. СИ ИМАМ ЈАДОВИ . . . 3.42
музика: Хусеин Еминовиќ
текст: Сузана Спасовска
4. КАЗНИ ЈА БОЖЕ . . . 3.53
музика: Коста Наумовски, текст: Орце Зафировски

страна Б
1. ТИ, ТИ . . . 3.02
музика: Арапска, текст: Р. Бомата / Сузана Спасовска
2. БЕГАЈ ЃАВОЛЕ . . . 3.38
музика: Горан Алачки, текст: В. Нејашмиќ – Бато
3. СУПЕР ПАР . . . 2.42
музика: Тодор Трајчевски, текст: К. Апостолова / С. Спасовска
4. НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ . . . 3.53
музика: Орце Лазаров, текст: В. Нејашмиќ – Бато
5. АКО САКАШ ЉУБИ МЕ . . . 3.01
музика: Ванчо Милошевски, текст: Ѓоко Ѓеоргиев

Снимено со оркестарот на Драган Стојковиќ – Босанац
Аранжмани: Драган Стојковиќ – Босанац
Тон мајтор: Томислав Миланковиќ
Програмирање и клавијатури: Слободан Марковиќ
Музички продуцент: Д. С. Босанац
Фотографија: студио МОБИ АРТ
Извршен продуцент: “БИГ СУЗИ”
Уредува: “БИГ СУЗИ”
Снимено во студио: “ДЕДИЊЕ”

> 1994 <<
Сузана Спасовса
Produkcija Emi Music