30 ГОДИНИ МУЗИКА • СЦЕНА • ЗА МЕКЕДОНИЈА

1. ЗДРАВОЖИВО ДОМАЌИНИ
2. КОГА ЉУБИ МОМА МЛАДА
3. МАРКО, МАРКО
4. ЗОШТО ЛАЖЕШ, ЗОШТО МАМИШ
5. ЧУДНА СУДБА
6. ЛИЧЕН ДЕЈАН
7. СТАРА МАЈКО
8. СТОЈАНЕ, СТО ТЕ УБИЛЕ
9. ПАРАХОДОТ
10. ЈАНО, СЕВДАЛИНО
11. СУДБО, МОЈА СУДБИНО
12. КАЛИНО МОМЕ
13. ПЕЈ, ИГРАЈ СО МЕНЕ
14. ТИ ВЕРУВАВ ДО КРАЈ
15. ЗАСВИРИ ЕДНА НАША
16. ВИНО МУ СЕ ПИЕ
17. O MIO BABBINO CARO
18. ТРАДИЦИОНАЛНА КИНЕСКА ПЕСНА
19. Т’ГА ЗА ЈУГ
20. ГОРДО МАКЕДОНИЈО
21. НАВЕК ВЕКУВАШ МАКЕДОНИЈО
22. РОБИНКА
23. ПЕСНО РАЗВЕСЕЛИ МЕ
24. ЗA НАС
25. ДАЈ ЈА СМЕТКАТА
26. СУПЕР ПАР
27. БОМБА
28. АЈ, СО СРЕЌА ДЕНОТ
29. ЏИНГРЛАКА
30. ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА

Концертна придружба: Зоран Џорлев, Сашо Ливрински, Милан Завков, Тодор Трајчевски,
Гоце Џуклески, Мишко Талески, пеачки хор при Национален ансамбл “Танец”, Бајса Арифовска,
група Академци, Филип и Раде Нуневски и Камерен оркестар

>> 2006 <<
Сузана Спасовска
Роса Продукција
Сенатор Music DVD 14/16