СУЗАНА СПАСОВСКА

со орк. Урнебес

страна A
1. ЈАС БЕВ ТВОЈА РОБИНКА . . . 3.37
музика и аранжман: Тодор Трајчевски, текст: Ѓоко Ѓеоргиев
2. ГРЕШНО ВЉУБЕНИ . . . 4.42
музика: Љ. Поповски, текст: Мирослав Кузман, аранжман: Љупчо Трајковски – Фис
3. ПАРИ, ПАРИ . . . 34.18
музика и аранжман: Миле Лукаров, текст: Сузана Спасовска
4. МАНДОЛИНИ И ГИТАРИ . . . 3.20
музика: Драган Вучиќ, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Тодор Трајчевски
5. ЌЕ ГО ЉУБАМ ДОВЕКА . . . 3.20
музика: Димитар Чемков, текст: Ѓоко Георгиев, аранжман: Тодор Трајчевски

страна Б
1. ШТО МИ ФАЛИ . . . 3.29
музика и аранжман: Миле Лукаров, текст: Сузана Спасовска
2. ЧУВАЈ СЕ МОЈ ВОЈНИКУ . . . 4.00
музика и аранжман: Тодор Трајчевски, текст: Ѓоко Георгиев
3. НЕ МЕ СОНУВАЈ . . . 3.47
музика и текст: Влатко Јовчевски, аранжман: Хусеин Еминовиќ
4. СВАДБА УБАВА . . . 4.00
музика и аранжман: Тодор Трајчевски, текст: Сузана Спасовска
5. АЈДЕ ДУШКО КАЖИ МИ . . . 3.52
музика и текст: Коста Наумовски, аранжман: Љупчо Трајковски – Фис

Придружба на синтисајзери А2 и Б5 – Љупчо Трајковски – Фис
ХУСЕИН ЕМИНОВИЌ – хармоника
БОЖИДАР НОЕВ – труба
ЛИЛЈАНА АВТОВСКА – флејта
БЛАГОЈА ДЕСКОВСКИ – Виолина
ДАМИР ИМЕРИ – сајзер
ФРОСИНА БАЛОВА – виола

МАКЕДОНСКА РАДИО ТЕЛЕВИЗЈА
МУЗИЧКА И КАСЕТНА ПРОДУКЦИЈА
СНИМЕНО ВО СТУДИО М-3
Ликовно решение: ЖАРКО ТУНИЌ
Тон-мајстор: АНАСТАС ПАНАЈОТОВ
Музички продуцент: МЕТОДИЈА АВТОВСКИ
Уредник: МАТЕ ГРУЈОВСКИ
Одговорен уредник: ЈАНЕ КОЏАБАШИЈА

>> 1992 << МРТ МП21109